Bij ons gaat niets verloren

Wij zijn gepassioneerd over het maken van honden en katten snacks uit visreststromen, met een toewijding aan een volledig duurzaam proces waarbij niets verloren gaat. Onze aanpak is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de gezondheid van je hond of kat. Bij Petsfish geloven we in 100% biologische en natuurlijke ingrediënten. Onze hondensnacks zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde vis, rijk aan essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan de vitaliteit van je trouwe metgezel.

Natuurlijk

Onze vissnacks zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige Toevoegingen. Ze worden gemaakt van hoogwaardige vis om een gezonde traktatie voor uw huisdier te bieden.

Duurzaam

Bij PetsFish staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om milieubewuste keuzes te maken, van productie tot distributie.

Circulair

PetsFish staat voor een circulaire aanpak, waarbij we actief streven naar het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

handgemaakt

Elk van onze vissnacks is met de hand gemaakt, wat zorgt voor een unieke kwaliteit en authenticiteit die je niet vindt in massaproductie.

Duurzaamheid

Bij Petsfish, zetten we ons in voor duurzaamheid. We zijn trots op onze investering in een geavanceerd, hypermodern droogproces. Dit state-of-the-art systeem, aangedreven door efficiënte warmtepompen, stelt ons in staat om onze productiecapaciteit te verviervoudigen terwijl we onze energieconsumptie halveren. Deze innovatieve aanpak is niet alleen een doorbraak in efficiëntie, maar ook een bewijs van onze toewijding aan milieuvriendelijke praktijken. Dit toekomstbestendige proces is ontworpen om minstens 15 tot 20 jaar mee te gaan, waardoor we een langdurige, duurzame impact kunnen garanderen.
Dashboard mockup

Offerte aanvragen of vragen?

Neem contact met ons op en krijg binnen 24 uur een reactie.
Dashboard mockup

Circulair gebruik van visreststromen

Petsfish werkt samen met de gehele visketen, waarbij we ons richten op circulaire bedrijvigheid. Wij kopen bijvangsten en minder populaire vissoorten van visafslagen. Van visverwerkingsbedrijven nemen we reststromen over, die we vervolgens ofwel doorverkopen aan K.V.V fabrikanten, ofwel gebruiken in ons eigen productieproces. Daarnaast kopen we overstocks die oorspronkelijk voor menselijke consumptie bestemd waren.
Producten

Onze producten

Kabeljauwhuid stick klein

Gezaagd +/- 10-15cm

Meer

Heek filet

15-20cm

Meer

Gepelde gamba (M)

2x2cm

Meer

Catshaai

30-50cm

Meer

Kabeljauwhuid stick

Gezaagd +/- 24cm

Meer

Zalmhuid

Ongezaagd

Meer

Zalmhuid met vlees sticks

Gezaagd +/- 25cm

Meer

Zalmhuid rol

Hand gerold

Meer

Spiering

2-6cm

Meer

Voordelen van vis voor huisdieren

De snacks van PetsFish zijn niet alleen smakelijk maar ook gezond voor huisdieren. Vis-eiwitten zijn makkelijk verteerbaar en rijk aan Omega 3, wat bijdraagt aan een glanzende vacht, een gezonde huid en natuurlijk soepele gewrichten. Ons product zorgt ervoor dat uw huisdier niet alleen gezond blijft, maar ook profiteert van de puurheid en authenticiteit van wat de natuur te bieden heeft.
Dashboard mockup
Dashboard mockup

Samenwerking en verkoopkansen

PetsFish werkt samen met verschillende retailers, waaronder supermarkten en dierenwinkels. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van ons assortiment en verwijzen u naar onze product pagina. Uiteraard zijn we altijd bereid om u van verdere informatie te voorzien.

Contact

Vragen? Samenwerken? Bezoek op locatie?
Neem contact met ons op!
Bedankt, wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.