De oorsprong van PetsFish

Natuurlijk

Onze vissnacks zijn 100% natuurlijk, zonder kunstmatige Toevoegingen. Ze worden gemaakt van hoogwaardige vis om een gezonde traktatie voor uw huisdier te bieden.

Duurzaam

Bij PetsFish staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen. We streven ernaar om milieubewuste keuzes te maken, van productie tot distributie.

Circulair

PetsFish staat voor een circulaire aanpak, waarbij we actief streven naar het verminderen van afval en het bevorderen van hergebruik.

handgemaakt

Elk van onze vissnacks is met de hand gemaakt, wat zorgt voor een unieke kwaliteit en authenticiteit die je niet vindt in massaproductie.

Van visdetaillist tot producent van vissnacks voor huisdieren

Tot 2008 runde Gert Bakker met passie zijn eigen viskraam in Almere. De inspiratie voor Petsfish ontstond op een dag toen hij zijn hond betrapte op het smullen van visrestjes. Dit  leidde tot het idee om vissnacks voor honden te produceren. Zijn toewijding is terug te zien in de kwaliteit van de snacks, waarvoor uitsluitend verse vis uit Urk gebruikt - het enige ingrediënt van zijn befaamde hondensnacks.
Producten

Onze producten

Kabeljauwhuid stick klein

Gezaagd +/- 10-15cm

Meer

Heek filet

15-20cm

Meer

Gepelde gamba (M)

2x2cm

Meer

Catshaai

30-50cm

Meer

Kabeljauwhuid stick

Gezaagd +/- 24cm

Meer

Zalmhuid

Ongezaagd

Meer

Zalmhuid met vlees sticks

Gezaagd +/- 25cm

Meer

Zalmhuid rol

Hand gerold

Meer

Spiering

2-6cm

Meer
Dashboard mockup

Sociaal en circulair op maatschappelijk vlak

PetsFish werkt samen met de Werkcoöperatie, een stichting die in samenwerking met gemeenten en het UWV mensen helpt bij het vinden van een baan. Wij bieden een werkplek voor mensen met een 'rugzakje' of die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Dit kan variëren van ex-verslaafden in herstelfase tot aan mensen met een beperking, met een vluchtelingenstatus enz. Ons team is dus opmerkelijk divers.

Waarom vis voor huisdieren?

De snacks van PetsFish zijn niet alleen smakelijk maar ook gezond voor huisdieren. Vis-eiwitten zijn namelijk makkelijk verteerbaar en rijk aan Omega 3 & 6. Dit draagt bij aan een glanzende vacht, een gezonde huid en soepele gewrichten​.
Dashboard mockup

Offerte aanvragen of vragen?

Neem contact met ons op en krijg binnen 24 uur een reactie.
Dashboard mockup

Samenwerking en verkoopkansen

PetsFish werkt samen met verschillende retailers, waaronder supermarkten en dierenwinkels. Wij nodigen u uit om kennis te nemen van ons assortiment en verwijzen u naar onze product pagina. Uiteraard zijn we altijd bereid om u van verdere informatie te voorzien.

Contact

Vragen? Samenwerken? Bezoek op locatie?
Neem contact met ons op!
Bedankt, wij nemen binnen 24 uur contact met u op!
Oops! Something went wrong while submitting the form.