Werkenbij

Stagiair Transport en Logistiek

PetsFish zoekt een energieke stagiair Transport en Logistiek. Deze rol omvat het meewerken aan de logistieke processen, distributieplanning en het optimaliseren van transportroutes. Een perfecte kans om inzicht te krijgen in de logistiek achter een online retailer.
Bekijk

Stagiair ICT en Webdesign

Als stagiair ICT en Webdesign bij PetsFish zul je betrokken zijn bij het ontwikkelen en optimaliseren van onze digitale platforms. Wij bieden een leerzame omgeving waar je kunt bijdragen aan het verbeteren van onze website en online presence.
Bekijk

Stagiair Economie & Commercie

Bij PetsFish zijn we op zoek naar een gemotiveerde stagiair Economie & Commercie. Je krijgt de kans om praktische ervaring op te doen in commerciƫle strategieƫn, marktonderzoek, en klantrelaties binnen een dynamische en groeiende onderneming in de huisdierensector.
Bekijk

Meewerkend voorman productie

Ben jij een gedreven en ervaren teamleider? Heb jij affiniteit met het aansturen en begeleiden van mensen? en lijkt het je leuk om samen met ons aan petfish te bouwen?
Bekijk

Open sollicitatie

Zijn er momenteel geen vacatures die perfect aansluiten bij jouw vaardigheden en interesses? Of heb jij wellicht een briljant idee over hoe jij een waardevolle aanvulling kunt zijn op ons dynamische team bij PetsFish? Wacht dan niet langer en stuur ons jouw open sollicitatie.
Bekijk