"Veilige, Duurzame Vissnacks zonder Gevaarlijke Additieven"

Ontdek de Geheimen van Een Gezond Huisdier met PetsFish Duurzame Visproducten

Als trotse huisdiereigenaar weet u dat de juiste voeding essentieel is voor de gezondheid en het welzijn van uw geliefde viervoeter. Maar wist u ook dat sommige voedingsmiddelen die veilig lijken voor mensen, zoals bepaalde pindakaasjes die xylitol bevatten, fataal kunnen zijn voor honden? Dit is een belangrijke reden om te kiezen voor PetsFish, een Nederlands bedrijf dat excel­leert in het maken van duurzame en veilige visproducten voor huisdieren.

Het Gevaar van Xylitol in Voedingsmiddelen

Xylitol is een suikeralcohol die steeds vaker wordt toegevoegd aan een groeiende lijst van consumentenproducten, waaronder bepaalde pindakaasmerken die vele hondenbezitters graag gebruiken als traktatie of om medicijnen in te verbergen. Echter, xylitol kan bij honden leiden tot insulinevrijgave en een snelle daling van de bloedsuikerspiegel veroorzaken, wat resulteert in hypoglykemie. Dit kan binnen enkele minuten na inname gebeuren en zonder snelle en juiste behandeling kan het dodelijk zijn. De toxiciteit van xylitol bij honden is dosisafhankelijk, wat betekent dat zelfs kleine hoeveelheden gevaarlijk kunnen zijn.

Herken de Symptomen

De symptomen van xylitolvergiftiging bij honden zijn onder meer braken, zwakte, gebrek aan coördinatie, aanvallen en in ernstige gevallen zelfs leverfalen. Snelle en effectieve behandeling is cruciaal voor de overlevingskansen van uw huisdier.

Waarom PetsFish Vissnacks de Veilige Keuze Zijn

Bij PetsFish begrijpen we dat uw huisdier onderdeel is van de familie en verdienen zij alleen het allerbeste. Daarom zetten wij ons in voor het produceren van hoogwaardige, handgemaakte vissnacks die niet alleen heerlijk maar ook volkomen veilig zijn voor uw hond of kat. Onze producten bevatten geen verborgen gevaren zoals xylitol of andere kunstmatige toevoegingen en we staan bekend om onze transparantie en aandacht voor duurzaamheid.

Het voeren van uw huisdier met natuurlijke snacks van PetsFish zorgt niet alleen voor een smakelijke traktatie, maar draagt ook bij aan een gezondere levensstijl. Of het nu gaat om een voedzame beloning voor training of een smakelijke verwennerij, met PetsFish weet u zeker dat u het beste voor uw huisdier in huis haalt.

Lees de Inhoud, Niet de Marketing

Dr. Nicholas benadrukt het belang van het lezen van etiketten op producten die u in huis brengt. Daarom verzekeren we bij PetsFish dat onze ingrediëntendeclaraties duidelijk en eenvoudig te begrijpen zijn – een geruststellende gedachte voor elke huisdiereigenaar.

PetsFish: Expertise in Duurzaamheid

Onze jarenlange expertise in het vervaardigen van duurzame huisdierproducten heeft geleid tot een assortiment waarbij elke vissnack wordt gemaakt met oog voor het milieu en de gezondheid van uw huisdier. We zijn toegewijd aan een visserij die niet bijdraagt aan overbevissing en onze snacks worden op verantwoorde wijze handgemaakt in onze faciliteiten in Nederland.

Als toonaangevend bedrijf in natuurlijke huisdierproducten zetten wij de norm voor veilige en duurzame opties. Voeg

Offerte aanvragen of vragen?

Neem contact met ons op en krijg binnen 24 uur een reactie.